Szekeres Viktor

Vicces tévéműsorok hada érkezik Magyarországra

Új sorozatok érkeznek ősszel Magyarország egyetlen humorcsatornájára. A Comedy Central kínálatában mindenki megtalálhatja a nekik tetsző szériákat, ráadásul régi kedvencek is folytatódnak.

A Comedy Central több új sorozattal és régi kedvencek új szezonjaival várja az őszi idénykezdést. A csatorna már szeptember harmadikán bemutatja a Jay Mohr főszereplésével készült Elvált Gary (Gary Unmarried) című komédiát, melyet korábban már a VIASAT nézői is láthattak. A folytatásban pedig olyan, idehaza még nem sugárzott komédiák kerülnek képernyőre, mint az Outsourced, a Happy Endings és a Don’t Trust the Bitch in Apartment 23.

Az új szériák debütálása mellett friss részekkel érkezik a Family Guy, a South Park és az Így jártam anyátokkal is. Aki nincs oda az amerikai szériákért, az is örülhet valamilyen szinten, hiszen a magyar Comedy Central saját gyártású műsorai is folytatódnak, többek között a Susogós Mackók és az És Ubul. Az pedig már csak hab a tortán, hogy régi és új arcokkal ismét jelentkezni fog a Comedy Central bemutatja című stand-up comedy show is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #2
    A tematikus zenecsatornák mellett ez az egyetlen igazán nézhető csatorna.
  • dregnarr1 #1
    Outsourced, SZUPER!