Szekeres Viktor

Legalább 100 részes lesz Charlie Sheen új sorozata

Idén még csak 10 részt láthattunk Charlie Sheen új komédiájából, de jövőre már 45 kerülhet képernyőre, sőt, 45 még 2014-re is fog maradni, hacsak nem történik valami katasztrófa.

Nem kapott túl jó kritikákat Charlie Sheen új sorozata, az Adam Sandler-féle Ki nevel a végén? című film alapján készített Anger Management, a nézők sem voltak igazán oda érte, hiszen a kezdeti 5,5 millió nézettség a fináléra a harmadára csökkent (az 1,8 millió néző azt jelentette, hogy a Két pasi meg egy kicsi nézőinek a tizede tartott ki a színész mellett), azonban az FX csatorna meglátta a profitot a komédiában és az előzetes terveknek megfelelően megrendelt belőle újabb 90 epizódot.

Ezeket az új részeket már írják egy ideje az írók, ami nem is árt, hiszen a berendelés ténye azt jelenti, hogy egy év alatt 45 részt kell leszállítaniuk, s a stábnak ugyanennyit kell felvennie. Az erőltetett menetről nem tudni, hogy milyen kihatással lesz a minőségre, az viszont biztosra vehető, hogy Sheennek nem nagyon lesz ideje arra, hogy különféle galibákba keveredjen.

Az Anger Management folytatására 2013. első hónapjaiban fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #3
    Nem rossz, de a másik jobb szerintem még nélküle is. Am ennek a sorozatnak kb semmi köze a Ki nevel a végénhez. Max az foglalkozásra lehet rámondani hogy egyezik de ennyi alapján kár ráfogni hogy köze van hozzá.
  • Sir Quno Jedi #2
    jaja pöpec volt
  • cS6Szi #1
    Nekem nagyon bejön a sorozat. Várom a második évadot.