Szekeres Viktor

Itthon 6 féle verzióban jelenik meg A csodálatos pókember

Idén jó érzés Pókember-rajongónak lenni Magyarországon, hiszen amellett, hogy mi is láthattuk A csodálatos Pókembert, még a film lakossági megjelenése is mindent igényt kielégítő lesz.

A moziban ugyan csúnyán alulteljesítette az elvárásokat A csodálatos pókember, azonban a Sony megpróbálja a veszteségeit a lakossági piacon behozni. Szerencsére ezen erőfeszítéseiben itthonról is kap segítséget, hiszen a film hazai forgalmazója az Intercom nem kevesebb, mint hat verzióban fogja Pókember legújabb kalandjait megjelentetni a lakossági piacon, minden bizonnyal a rajongók nagy örömére.


A november 14-én a boltok polcaira kerülő A csodálatos pókember a megszokottnak mondható DVD, Blu-Ray és 3D Blu-Ray mellett három különleges kiadásban is megjelenik. Limitált példányszámban országos hálózatban elérhető lesz 2 lemezes 2D Blu-ray Steelbook, az Xpress hálózatában pedig limitált mennyiségben 2 lemezes 2D BD Maszkot ábrázoló borítójú verziója, valamint és 2 lemezes 3D BD, melyhez a fent látható figurát is megkapják a vásárlók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!