Szekeres Viktor

Baromi jól néz ki az új Pókember különleges kiadása

Jól fog kinézni a legteljesebb A csodálatos pókemberhez megjelenő DVD-s és BD-s pakk, mely a film több verziója és az extrák mellett gyűjtőknek szűnt figurákat is fog tartalmazni.

Nemcsak a Prometheus Blu-ray verziója fog jól kinéző csomagolást kapni, hanem A csodálatos pókemberé is. A film Amerikában november kilencedikén fog megjelenni lakossági forgalmazásban háromféle verzióban (DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D), s ezek mellé fog érkezni egy negyedik is, mely mindhármat tartalmazni fogja, no meg némi extrát is, mint azt az alant látható kép is mutatja.


A díszkiadás a lemezeken külön található klasszikus extrák mellett, mint arról a kép is tanúskodik, egy Pókember és egy Gyík figurát is tartalmazni fog, aminek valószínűleg leginkább a gyűjtők fognak örülni. A szett képe a napokban jelent meg az Amazonon, s az is kiderült, hogy a fogyasztói ára 96 dollár lesz, azonban az online üzletekben természetesen jóval olcsóbban meg lehet rendelni - a linkelt Amazonon például 67 dollárért. A szett hazai megjelenéséről nincs információnk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #1
    Ezzel és az ilyen kiadásokkal csak az a bajom, hogy 2012-ben egy Blu-ray lejátszós házimozi esetében miért kell megvenni a Blu-ray 3D, Blu-ray, DVD, VHS, zene magnón és bakeliten változatot. Miért nem pl. egy 3D Blu-ray duplalemez van benne az extrákkal, és viszontlátásra. Ha jól tévedek, azon talán elférhet egy lefele kompatibilis Blu-Ray verzió is. Aztán lehet, hogy rosszul tévedek minden szinten :)