Szekeres Viktor

Majdnem 30 percnyi új videóanyag A csodálatos pókemberhez

Remek, bár olykor poéngyilkos felvételek kerültek ki a netre A csodálatos pókemberből, melyek révén kiderül, hogy mi a trükk és mi a valóság, illetve, hogy mikor Andrew Garfield a főhős, és mikor egy kaszkadőr.

Nem aprózta el a Sony Pictures nyári nagy durranásának, A csodálatos pókembernek (The Amazing Spider-Man) a promózását, hiszen a legfanatikusabb rajongók számára majdnem 30 percnyi b-roll felvételt tettek elérhetővé. (A "b-tekercs" afféle a jelenetek egy alternatív, nem a filmbéli megjelenítéshez használt kameraállásból való felvétele, mely általában a színfalak mögötti összeállítások számára veszi fel a képeket.)


A fenti, illetve a lenti videókon jó pár snittet megnézhetünk (mondanunk sem kell, hogy bőven akad bennük spoiler), melyek leginkább azok számára fognak élvezetet jelenteni, akik szívesen rombolják a filmek által keltett illúziót: érdekes látni, hogy valójában hogy néznek ki egyes díszletek, hogy működnek a trükkök, illetve hogy veszik fel az akciójeleneteket, hogy veri el a Peter Parkert alakító Andrew Garfield a rátörő statisztákat, vagy miképp töri szilánkokra egy kosárlabdapálya palánkját.






Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #5
    Jót mosolyogtam..amikor ugye szörnyeket vesznek fel,arra van egy szenzorokkal telepakolt kaszkadőr,majd arra meg rá a CGI...Gyík egyik verekedésénél azt hittem Venomot látom,fekete latex egy nagy darab csávón,teljesen olyan testalkata volt:)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Milyen suliban is?
  • zoliii #3
    én mindig ilyen felvételeket nézek a filmekről, hogy hogyan is készült mert egyrészt érdekel másrészt meg ezt tanulom a suliban.
  • ntom #2
    én pl. végignéztem - különösebben nem hat meg a pókember, de a trükkökre kíváncsi vagyok. Ez a fél óra többet ért, mint az előző 3 rész együtt.
  • fergusonpapa #1
    Miért jó ez? ezis látvány film lesz, kápráztattasson már el,ne az legyen hogy előte már láttam mit hogyan csinálnak és minden jelenetnél fogom mondani hogy jé ezt tudom hogy készült..