Szekeres Viktor

Itt A csodálatos pókember 6 perces IMAX-előzetese

A tökéletestől nagyon messze van ugyan a minősége, de természetesen felkerült a videómegosztókra A csodálatos pókember legújabb, hat perces előzetese, melyet a Men in Black 3 előtt adtak le.

Ugyan a Sony stúdió megtette bejelentését annak rendje és módja szerint, de a filmes sajtó közel sem kapta fel annyira azt a hírt, hogy a Men in Black 3. részének IMAX-kópiái előtt a jegyvásárlók megnézhetik A csodálatos pókember 6 perces előzetesét, mely csak azért nem kapja meg a "giga" jelzőt, mert azt már a 4 perces trailerre előttünk. (Legalábbis télen A sötét lovag: Felemelkedés IMAX-részletéről sokkal többet lehetett olvasni.) Nos, ahogy az várható volt, a netre is felkerültek az új képsorok, de természetesen csak mobiltelefonnal felvett verzióban, így a minőségpártiak kétszer is gondolják meg, hogy elindítják-e a videót.


A minőségbéli problémák miatt a trailer hosszas elemzésétől is eltekintenénk, de az nagyjából megállapítható, hogy a 4 perces előzetes bővített verzióját láthattuk - egy kicsivel több hálón való repkedéssel, egy kicsivel több Peter Parkerrel, egy kicsivel több Gyíkkal és persze egy kicsivel több Gwen Stacy-vel. Sok kicsi pedig, mint az látható, valóban sokra megy.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Az a baj, hogy a Pókember trilógia akkor sem volt jó, amikor nem volt még Iron Man film...
  • vixo #3
    Mi az,hogy egyetlen képessége,hogy oda tud tapadni valahová??? Hagyjuk már és az ember feletti ereje? vagy az akrobatikus képességei azok smafuk? jóval nagyobbat ugrik és olyan mozdulatokat csinál,amit egy átlag ember nem, meg a pókösztöne is ott van az egyik trailer-ben,amikor Gwen-nel dumál a padon és egy rögbilabda repül felé és nem néz oda és elkapja majd gyorsan elküldi a kapunak,ami nem kicsit messzebb van és csöppet be is horpadt a visszadobásától és ez egy jelenet volt és kapásból megmutatkozik 3képessége a főhősnek, szerinted mégis egy szuperhősnek (jelen esetben Spidey-nak) még hány képesség kell? (most ha tele lenne tápolva mindenféle szuperképességgel, akkor mégis milyen főgonoszt raknának már bele,amit nem nyomna le az első 5percben?) vagy egyáltalán mit hiányolsz még belőle ami a képregényben volt és most itt a filmben nincs? repüljön??? (a képregényben sem tudott... de végülis lényegében a webrush már majdnem olyan)De nem értem,h ha gyermekkorodban olvastad a képregényt (hányat? 1et? vagy biztos a Pókembert olvastad?),akkor most mit hiányolsz még a filmből??? Minden képessége ott van, ráadásul az előző film trilógiával ellentétben itt még ahhoz is hűek,h nem magának termeli a hálót, hanem magának csinálja ezeket a háló patronokat vagy miket,ahogy képregényben is. Az már más kérdés, hogy vannak benne olyan változások, amik nem éppen a képregényhez hűek, mint az pl,h nem véletlen,h pókember lesz belőle, a film szerint ez előre betervezett volt, legalábbis az egyik szinapszisban így írnak róla, valamint nekem személy szerint (és még pár fórumon láttam,h másoknak sem annyira)jön be a Lizard ábrázolása. De amúgy sztem rendben lesz a film. Mondjuk nekem az előző trilógia 2része is nagyon tetszett, a harmadikkal nagyon nem voltam kibékülve. Amúgy meg balgaság egy Avengers-hez hasonlítani egy Pókember filmet. Most ez olyan, hogy egy Iron Man filmet is odatehetsz egy Avengers mellé és naná, hogy "rosszabbnak" fog tűnni, pedig önmagát nézve a Vasember 1. és 2. része is kiváló film.
  • xido #2
    Nana..eddig se hagyták ki a pókösztönt,csak nem minden akciónál rágták folyamatosan a szánkba,hogy működik
  • nlght #1
    Egy avengers után azt is el tudom képzelni, hogy anyagi bukás lesz belőle. Egyszerűen más színvonal, mert a főszereplő egyetlen szuperképessége, hogy képes odatapadni valahova, ja és van pókösztöne, de azt eddig is kihagyták... (mondom ezt úgy, hogy gyerekkoromban rengeteget olvastam a képregényt)