MTI

A folytatásban is Andrew Garfield alakítja Pókembert

A csodálatos pókember jövőre készülő folytatásában is Andrew Garfield alakítja majd a szuperhőst, és a rendező Marc Webb is aláírta az újabb szerződést a Columbia Pictures filmstúdióval.

A Pókember újrakezdett történetének első epizódja nyáron került a mozikba, és hatalmas sikerrel futott. A The Hollywood Reporter online beszámolója alapján most már az is biztos, hogy a két főszereplő, Garfield és Emma Stone is visszatér a folytatásban. Webb-bel kapcsolatban több volt a kérdőjel, mivel a rendező hollywoodi források szerint egymillió dollárt kapott a világszerte több mint 750 millió dolláros jegybevételt kasszírozó A csodálatos pókemberért, és a folytatáshoz már nagyobb gázsit kért.

A Columbia közleményben nyugtatta meg a rajongókat, hogy az újabb pókkalandot is Webb rendezi. A forgatás 2013 elején kezdődik, a produkció pedig 2014 májusában mutatkozik be a filmszínházakban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    260 millió Amerikában, további 420 millió világszerte, az már szép siker. Ja hogy a film 230-ba (imdb-n közben megnéztem) került? Bocs.
  • Zombee #5
    Igyekezetük nem járt sikerrel, a 220 milliós (vagy mennyi) költségvetés minden, csak nem kicsi, szerintem indokolatlan is.
  • GaborT28 #4
    Azért az túlzás, hogy nagy siker lett.
  • Axlkenobi #3
    Nem olyan meglepő, hiszen Webb gyakorlatilag kezdő rendezőnek számított (csak egy filmje volt előtte), ez volt az ő nagy lehetősége, nyilván ennyiért is vígan elvállalta, ráadásul gondolom a stúdió is igyekszik ilyenkor minél alacsonyabban tartani a költségvetést és egy szinte "újonc" rendező nem túl magas bérezése erre tökéletes lehetőség.

    A film viszont nagy siker lett, így érthető módon Webb most már szeretné feljebb tornázni a fizetését.
  • Zombee #2
    1 milliót kap egy ilyen költségvetésű filmnél a rendező?
  • Béka Benő #1
    Remélem a folytatás már jobb lesz !