Szekeres Viktor

Két természetfölötti sorozat is folytatódik jövőre

Kanadában két olyan sorozatot fognak folytatni 2013-ban, melyekben akad természetfölötti szál is, de mellette még gyógyítanak is. Az egyiket ráadásul már itthon is bemutatták.

A kanadai CTV csatorna tegnap jó hírt közölt az olyan sorozatokért rajongók számára, akik szeretik, ha a történetnek van valami nem evilági, természetfölötti vonatkozása is. Egyrészt folytatódni fog a negyedik szezonjával a Hetedik érzék (The Listener) című krimi, melynek főszereplője egy olyan mentős, aki telepatikus képességekkel rendelkezik, képes olvasni mások gondolatát, s így segíti a rendőrség munkáját. Itthon az RTL Klubon már láthattuk a széria első szezonját, azonban a csatorna egy ideje már adós a folytatással.


Ugyancsak folytatni fogja a CTV a Saving Hope című kórházsorozatát, melynek természetfölötti aspektusa az, hogy a főhős vőlegénye kómába esik, azonban kilépve a testéből részese lehet a kórházi világnak és kommunikálhat azokkal, akik hasonló állapotban vannak, mint ő, esetleg meghaltak. A Saving Hope jövő nyáron a második résszel fog visszatérni, de az Erica Durance és Michael Shanks főszereplésével készített sorozatnak még nincs se magyar címe, se hazai premierdátuma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!