Szekeres Viktor

Ismét Vészhelyzet az RTL Klubon

Majd egy éves szünet után ismét folytatódnak az RTL Klub kórházsorozatai, melyeket a csatorna tavaly csak egy téli szünet szándékával vett le az adásról, azonban a pótló sorozatok sorsa, a sikereknek és bukásoknak köszönhetően úgy alakult, hogy meglehetősen hosszúra nyúlt a távollétük.

Október 27-én tehát folytatódik a Vészhelyzet és a Grace klinika is, előbbi 14., utóbbi 4. szezonjával (mindkét sorozat az adott évad 11. részével tér vissza) 21.20-tól és 22-20-tól. A két sorozatnak a konkurens TV2 BL-meccseivel és keddre időzített scifi, illetve akciófilmjeivel kell majd megküzdenie, első alkalommal a Spielberg-féle Különvéleménnyel.

A Vészhelyzet éppen tavasszal ért véget Amerikában a 15. évaddal, így idehaza még megközelítőleg 30 részt láthatunk, míg a Grace klinika, melynek Amerikában jelenleg is folyik a 6. évadja, minden bizonnyal még éveken át képernyőn fog maradni, hiszen az egyik legnézettebb tévésorozatnak számít az óceánon túl.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KnightRider #3

    Végre! Már hiányoltam őket! Supernaturalt is folytathatnák már.
  • czyi #2
    az egyetlen sorozat a vészhelyzet, amit a kezdetek óta nézek. azt hittem, már sosem folytatják. végre egy tévés jóhír. :)
  • Vanek úr #1
    Azt hittem, már el is felejtették az RTL-en ezeket a sorozatokat. Végre lesz mit nézni azon a csatornán is. :)