Szekeres Viktor

Lelép a Grace klinika orvosa

A Grey's Anatomy, vagy ahogy itthon ismert, a Grace klinika még mindig Amerika egyik legnézettebb sorozatának számít a Született feleségekkel, A mentalistával és a Helyszínelőkkel egyetemben. Kérdés, hogy vajon megtartja-e ezt a címet az egyik főszereplő távozása után is?

A továbbiakban az itthon még nem sugárzott 5. évaddal kapcsolatos spoilerek lehetnek, így mindenki csak felelőssége teljes tudatában olvasson tovább. Már év közben lehetett találgatásokat hallani arról, hogy némelyik színésznek elege lett a sorozatból, így senkit nem ért különösebb meglepetésként, hogy az 5. évad fináléjában éppen a két legnagyobb hangú színészt által alakított karakter, George és Izzie kerül halálközeli állapotba.

A hírek szerint ez az "állapot" a George-ot alakító T.R. Knight esetében lesz tartósabb, hiszen ő már nem fog visszatérni a sorozatba, melynek készítői tiszteletben tartották kérését. (A színész heti több mint 100 ezer dollárról mond le és a Broadway-re tart "színházazni") Az Izzie-t alakító Katherine Heigl, azonban mozisztárság ide vagy oda, a 6. évadban is szerepelni fog a Grace klinikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!