Szekeres Viktor

Képregény-sorozatot készít a Supernatural készítője

A Supernatural még mindig sokak kedvenc sorozata, azonban egy ideje már az eredeti készítő, Eric Kripke részvétele nélkül írják. Kripke jelenleg egy képregény-adaptáción, a Deadmanen dolgozik.

Eric Kripke neve még ma is jól cseng sorozatrajongói körökben, hiszen ő az atyja az amerikai tinilányok kedvenc csatornáján futó Odaát (Supernatural) című sorozatnak. Kripke azonban csak az 5. évad végéig bábáskodott a sorozat mellett, a legutóbbi szezonban már más határozta meg a széria fő irányvonalait, így lehetősége nyílt új projektekkel házalni. Ezek közül az egyik a Sandman című képregény adaptációja volt, azonban ez idővel elhalt.


Kripke szerencsére nem adta fel és a DC-képregénykiadó egy újabb népszerűnek mondható sorozatára, a Deadmanre csapott le, s tegnap kiderült, hogy a CW csatorna érdeklődik a Deadmanből készíthető sorozat iránt, jelezték az írónak, hogy vevők lennének a pilot forgatókönyvére. A DC Comics Deadman című képregényének főszereplője Boston Brand, a meggyilkolt cirkuszi trapézművész, aki szellemként visszatér világunkba és bármelyik élő ember testét képes megszállni, hogy segítsen a rászorulóknak és küzdjön az igazságtalanság ellen - no meg, hogy saját gyilkosát megtalálja.

Deadman karakterét Arnold Drake és Carmine Infantino készítette még 1967-ben. A hős először a Strange Adventures 205. számában jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    "A DC Comics Deadman című képregényének főszereplője Boston Brand, a meggyilkolt cirkuszi trapézművész, aki szellemként visszatér világunkba és bármelyik élő ember testét képes megszállni, hogy segítsen a rászorulóknak és küzdjön az igazságtalanság ellen - no meg, hogy saját gyilkosát megtalálja. "
    Bezzeg a Vengeance Unlimited meg kaszat kapott 1 evad utan...pedig mekkora sorozat volt....Igaz, nem volt benne szupermanus, meg termeszetfeletti....