Szekeres Viktor

Ez a videó volt a Prometheus stáblistájába rejtve

Akinek éles a szeme és figyeli a stáblistát a filmek után, az minden bizonnyal felfedezte a Prometheus kópiáinak utolsó perceiben elrejtett internetes címet.

Bár már nagyon sok helyen bemutatták a mozik Ridley Scott új filmjét, a Prometheust, a scifi élete még csak most kezdődött el, hiszen éles szemek a mozis stáblistába rejtve egy kódot fedeztek fel, mely a korábban már elkezdett víruskampány része, s egy újabb videóhoz vezetett el. A tervek szerint ez a kampány egészen októberig, a DVD és a Blu-ray megjelenéséig tartani fog, azaz a filmet kedvelők és a Prometheus-univerzum sorsát, valamint történéseit követni szándékozók még bőven kapnak anyagot kíváncsiságuk kielégítéséhez.


A stáblista a www.whatis101112.com oldalra irányította a nézőket, mely Friedrich Nietzsche Imígyen szóla Zarathustra című művét mutatja be nekünk. A filozófus tanításai mellett még a fenti Weyland-videót lehet megnézni és a kód alapján el lehet kezdeni kitalálni, hogy mikorra várható a vírusmarketing kampány következő lépcsőfoka.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!