Szekeres Viktor

2013-ra halasztották az év egyik legjobban várt scifijét

Idén a Prometheus mellett a scifi műfajának rajongói valószínűleg Alfonso Cuarón új filmjét, a Gravity-t várták leginkább, azonban utóbbi premierjét a napokban elhalasztották.

A Warner Bros. Pictures stúdió rossz hírt közölt a scifi-rajongókkal. Az eredetileg november 21-én bemutatni tervezett Gravity című scifi premierjét ugyanis egy egyelőre még meg nem határozott 2013-as dátumra halasztották. A halasztás sosem jelent jót, az pedig pláne nem biztató, hogy most premierdátum nélkül maradt a film, bár abban lehet reménykedni, hogy nyáron, a nagy durranások között tervezik bemutatni a filmet. (A napokban tartották az első tesztvetítéseket és egyes vélemények remek végeredményt sejtetnek.)

A sokak által várt Gravity-t az az Alfonso Cuarón, aki olyan filmeket tett eddig le az asztalra, mint Az ember gyermeke, az Anyádat is!, valamint a Harry Potter-sorozat legjobb epizódját, az Azkabani fogolyt. A Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével készült, 3D-ben forgatott Gravity egy első útján lévő űrhajósról, valamint a hajó veterán parancsnokáról, akikkel szörnyű katasztrófa történik az űrben. A hírek szerint a teljes egészében egy űrhajóban játszódó filmben 156 vágás lesz mindössze, több 6-8-10 perces jelenetre kell számítanunk a két órás játékidő alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Az ember gyermeke az egyik kedvencem.

    Ez a sztori is jónak tűnik, pure scifi.

    Én remélem, hogy csak jobb lesz, ha tovább dolgoznak rajta.