Szekeres Viktor

Az első kép 2013 nagyköltségvetésű akció-scifijéből

A scifi-rajongók egyik leginkább várt 2013-as filmje mindenképp a Pacific Rim lesz. Nemcsak azért, mert Guillermo del Toro rendezi, hanem mert a sztori óriásrobotok harcáról fog szólni.

A Total Filmnek köszönhetően megjelent az első hivatalos kép Guillermo del Toro 2013. július 12-én bemutatásra kerülő nagyszabású akció-scifijéből, a Pacific Rimből. A képen az elmúlt évek egyik legjobb tévésorozatának, a Luthernek a főszereplője, Idris Elba látható, akivel mostanában olyan filmekben is találkozhattunk, mint a Prometheus vagy a Thor. Mellette még olyan színészek lesznek benne a Pacific Rimben, mint Charlie Hunnam, Charlie Day, Rinko Kikuchi, Max Martini, Willem Dafoe, Robert Kazinsky, Clifton Collins Jr., Diego Klattenhoff és Ron Perlman.


Del Toro egyébként a napokban nyilatkozott hatalmas robotokról szóló projektjéről és elmondta, hogy a film nagyobb összecsapásait megpróbálják élethűen lemodellezni, így több hongkongi háztömböt is felépítettek, hogy másnap azzal a lendülettel le is rombolják mindet. Hasonlóképpen a méreteket és a robotok irányításának fizikai természetét azzal próbálják érzékeltetni, hogy a mech-ek háznagyságú irányító központját is megépítették, sőt hidraulikus szerkezetekkel a magasba is emelték, hogy ott vegyék fel a bennük játszódó jelenetek egy részét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shiloh #6
    hmmm.... ezt elcsesztem a butát buktának olvastam:) Bocs. így tárgytalan.
  • Shiloh #5
    milyen óriási buktákról beszélsz? a Transformers minden része 700 millió fölött hozott, az utolsó 1 milliárd fölött. Szóval?
  • Merces #4
    ..az már biztató hogy nem akarnak mindent cgi re bizni
  • Cef #3
    Óriásrobotok? Hááááát... Lehetne reménykedni a csodában, de inkább nem reménykedek. Óriásrobotok+Hollywood = iszonyatosan buta és primitív látványfilm. Egyedül del Toro ad egy kis pluszt. Kicsit több infó kéne, hasonló alapsztoriból hoztak már ki emlékezetes történetet, de kizárt, hogy egy pár órás látványfilmben lenne idő egy értelmes plotra.
  • Béka Benő #2
    Robot Jox volt ilyen a VHS-korszakból !
    Bár az sz@r is volt...
  • rics78 #1
    Emlékeztet a Crysis nano-suitjára ez a ruha.