Szekeres Viktor

Majdnem egy évet csúszik Spielberg robotos scifi agymenése

Sokan várták, hogy Steven Spielberg visszatérjen a nagyköltségvetésű scifik világába, de úgy tűnik, hogy a Robocalypse 2013-as premierjéből már semmi sem lesz. Reméljük, a 2014-es megvalósul.

A Spielberget kedvelő scifi-őrültek minden bizonnyal elkámpicsorodnak a hír hallatán, miszerint a Disney stúdió, vagyis a Buena Vista majdnem egy évvel elhalasztotta a népszerű rendező Robocalypse című projektjének premierjét. Az eredetileg 2013. július harmadikára belőtt bemutatóra Amerikában 2014. április 25-én fog sor kerülni. A Daniel H. Wilson regényén alapuló, az emberi faj sorsáról szóló történet adaptációja egy robotfelkelést követően játszódik, a forgatókönyvet Drew Goddard írta.

Persze a Disney gondoskodott arról, hogy az amerikai Függetlenség napjára jusson filmjük, hiszen a Robocalypse csúszásával párhuzamosan bejelentették, hogy az eredetileg 2013. május 31-re tervezett Lone Ranger című szuperköltségvetésű filmjük Johnny Depp főszereplésével július harmadik kerül bemutatásra. A Gore Verbinski által rendezett western producere Jerry Bruckheimer és a film a rendező hatalmas büdzsé igényei miatt várt hírhedtté, aminek köszönhetően a Diseny vissza is táncolt egy időre a gyártástól, de végül csökkentett, nagyjából 200 millió dolláros összegből el fog készülni a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shiloh #3
    Gyengus?? Horror? Miről beszélsz te?
  • Zombee #2
    Na és a Transformers, meg a Terminator 4? :)
  • NEXUS6 #1
    Hááát mostmár jöhetne valami értelmes robotos film is, mert az Ai, meg az I robot, meg a 200 éves ember c. Robin Williams horror elég gyengusok voltak.