Szekeres Viktor

9 új kép Hugh Jackman és Russell Crowe nagyon várt, közös filmjéből

Hugh Jackman sokak örömére visszanyúl a gyökereihez és minden idők egyik legismertebb és legsikeresebb musicalének, a Nyomorultaknak az adaptációjában fogja játszani a főszerepet.

A mai napon a USA Today-nek köszönhetően 9 új képet kaptunk (a többit itt lehet megnézni) az Amerikában december 14-én bemutatásra kerülő Nyomorultakhoz (Les Misérables). A hazai premierre a tervek szerint december 27-én kerülne sor a UIP-Duna Film forgalmazásában. A film a hatalmas népszerűségnek örvendő musical adaptációja lesz, az eredeti művet színpadon 42 országban, 21 nyelven már 60 millióan látták. Az 1985-ben írt darab természetesen itthon is bemutatásra került, többek között a Madách színházban, jelenleg pedig a Miskolci Nemzeti Színház műsorán látható.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Nyomorultakat az a Tom Hooper jegyzi, akinek a Vérvörös homok, Az elátkozott Leeds United és A király beszéde után ez lesz a negyedik filmje. Hugh Jackman alakíthatja Jean Valjeant, Russell Crowe természetesen Javert lesz, mellettük pedig olyan színészeket láthatunk, mint Amanda Seyfried (Cosette), Anne Hathaway (Fantine), Sacha Baron Cohen (Thénardier) és Helena Bonham Carter (Madame Thénardier).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)