Specker Balázs

Grimm testvérek - Happy end már az elején

A nyári főszezon végéhez közeledve a két stúdió, amely tavaly ilyenkor tekintélyes bevételt könyvelhetett el, újra megpróbálja megismételni a sikert. Még akkor is, ha a célközönségnek már inkább az iskolán jár az esze, mint a moziba járáson.

A Miramax és a Dimensions még gyorsan, a véghajrában mutatta be A Grimm testérek című produkcióját, abban a reményben, hogy ismét tarolhatnak, mielőtt az alapítók, Harvey és Bob Weinstein elhagyja a Miramaxot a hónap végén. Nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak a Terry Gilliam rajongókat vonzza a film a mozikba, hanem a fiatal közönséget is sikerült meghódítania a rendezőnek illetve Matt Damonnak és Heath Ledgernek.

Tavaly ugyanilyenkor a Miramax nagyot dobbantott Jet Livel a Hős című kasszasikerben, amely 18 millió dollárral nyitott (körülbelül 3,6 milliárd forint) a bemutató hetén. A Grimm-mel, a Miramax kilátásai idén is biztatóak.

Úgy tűnik, hogy a nem túl kedvező szezonvégi időszak ellenére ismét nagy dobással számolhatnak, ugyanis a 19 századi kosztümös mese a maga 15,1 millió dolláros (körülbelül 3,2 milliárd forint) bevételével a második helyen startolt a mozis ranglistán, közvetlenül a A 40 éves szűz mögött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sné Zsuzsa #2
    Hát nekem egyáltalán nem jött be.

    Nem tudom miért...egyszerűen másra számítottam. Arra számítottam, hogy mesés lesz, boldog és vidám...ehelyett inkább egy rémálom, mint egy szép mese. Nem ijesztő, igaz vannak benne ocsmány pofák, de az egész film sötét...vissztaszító egy-két jelenet nagyon...ááá....nem is tudom....jobbra számítottam. Szerintem olcsón lett kihozva a film.
  • Briony #1
    Nagyon kíváncsi vagyok a filmre! Terry Gilliam az egyik legzseniálisabb rendező szerintem a világon!