Szekeres Viktor

Tökös húzás a Sherlock Holmes 2-től

A Warner Bros. nem cicózott, és olyan időpontra jelentette be a Sherlock Holmes második részét, melyen már két másik sikervárományos folytatásepizód is bemutatkozik. A kérdés, hogy ki ijed be először ,és vált premierdátumot?

A Warner Bros. Pictures bejelentette, hogy a Sherlock Holmes 2-t 2011. december 16-án mutatja be Amerikában, vagyis két évvel az első rész premierjét követően. Ez pedig azt jelenti, hogy a Warner, azért, hogy nagyjából ugyanabban, az egyszer már bevált időpontban mutathassa be a filmet, mint az elődöt, felveszi a kesztyűt a Fox és a Paramount stúdió ellen. Előbbi ugyanis az Alvin és a mókusok harmadik részét, utóbbi pedig a Mission: Impossible 4-et időzítette erre a napra.

Az elkövetkező hetek nagy kérdése az lesz, hogy melyik stúdió dönt úgy, hogy kiszál a versenyből, hiszen míg két film egymás mellett sikeres lehet, a tripla aratásnak már kevesebb az esélye. Érdekesség egyébként, hogy pár hónapja az első Sherlock Holmes és a második Alvin és a mókusok is ugyanakkor került mozikba, s míg Amerikában 219 - 209 millióra az animációs film nyert a bevételeket tekintve, addig nemzetközileg Robert Downey Jr. nyomozójára adtak ki több pénzt a nézők (307 kontra 223 millió dollár).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Barakukk #7
  ... és miközben az Alvin és a mókusok 2 és a Sherlock Holmes is sikeres lett, közben harmadikként az Avatar is jókora bevételeket hozott 2009 decemberében.
 • bmw #6
  Hat eleg unalmas volt az 1 is....
 • NEXUS6 #5
  Ez nem is igaz, nem volt fészkelődős!

  Én pl egyszerűen simán bealudtam rajta, minden fészkelődés nélkül.

  2X is.
 • smaszi #4
  "Az első is fészkelődősen gagyi volt."

  Ez kicsit erős, de inkább gyerek film, mintsem felnőtt...
 • Ender Wiggin #3
  Az első is fészkelődősen gagyi volt.
 • bippo #2
  Alvin 3 nagy sikervárományos? Tényleg?
  Eközül a 3 közül részemről MI4.
 • Narxis #1
  Jó film lesz.