Szekeres Viktor

Itt az új James Bond-film első előzetese

Megérkezett a 007 - Skyfall első előzetese, mely ugyan csak teaser, de így is több mint egymillióan nézték meg a YouTube hivatalos James Bond csatornáján. Az össznézettség vélhetően jóval magasabb.

Megérkezett a 007 - Skyfall (Skyfall) című 24. James Bond-mozifilm első előzetese, mely teaser jellege miatt inkább csak Bond karakterére, illetve pár akciójelenetre koncentrál, a történetről, illetve a rosszfiúkról egyelőre még nem szerezhettünk tudomást, legalábbis a képsorok alapján nem. Viszont akik követték az eddig kiszivárgott James Bondos forgatási képeket, azoknak jó pár snitt ismerős lehet.


A Sony Pictures és az MGM közös filmjét Amerikában november 9-én mutatják be, de ez valószínűleg senkit nem érdekel, hiszen itthon az európai első hullámmal együtt láthatjuk a 007 - Skyfallt október 25-től. A nagy kérdés, hogy folytatódik-e a hazai jó IMAX-széria, ugyanis külföldön a James Bond-film IMAX-kópiákkal is fog rendelkezni, s jó esély van arra, hogy a sokból egy Budapestre is eljut. Arról nem szólnak a hírek, hogy Sam Mendes rendező forgatna IMAX-kamerákkal, így valószínűleg ahogy megszokhattuk, konvertált képet láthatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!