Szekeres Viktor

Elegáns az új James Bond-film első plakátja

Nemsokára már az első előzetesét is láthatjuk James Bond legújabb jelenésének, a 007 - Skyfallnak, addig azonban a debütáló plakáttal kell beérnünk, ami nem okoz meglepetést, mégis jól néz ki.

A Sony Pictures és MGM stúdiók bemutatták a 23. James Bond-mozifilm első plakátját. A film eredetiben a Skyfall címet kapta, itthon 007 - Skyfall-ként kell keresni a mozikban, ráadásul jóval hamarabb, mint Amerikában, hiszen míg ott november 9-től tűnik fel ismét szmokingban Daniel Craig, addig nálunk már október 25-től. A plakát egyébként az első előzetes előfutárának is tekinthető, hiszen az hétfőn lesz először megtekinthető.

A Sam Mendes által rendezett 007 - Skyfall sokak örömére csak szimpla 2D-s film lesz, nem kell a térhatásért több pénzt kiadni, bár aki látványcentrikus, az megnézheti az IMAX-verziót is - vélhetően itthon is, ha abból indulunk ki, hogy az idei IMAX-bemutatókból egy kivétellel mi is részesültünk. A filmben egyébként Daniel Craig mellett olyan színészek fognak feltűnni, mint Javier Bardem, Judi Dench, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney, Ben Whishaw, Helen McCrory, Ola Rapace és Tonia Sotiropoulou.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Egyszerű, de nagyszerű.
    Illik rá.
  • Chocho #3
    PS-sel fél perc.
  • kerge30 #2
    James a vidámparki hordóban...
  • Alfa Of NS #1
    A semmitmondó találóbb kifejezés lenne