Szekeres Viktor

James Bond akcióban a 007 - Skyfall forgatásán

A sok unalmas James Bond 23-lesifotó után végre van pár, amelyek mozgalmasak, hiszen Daniel Craiget ezúttal egy akciójelenet forgatása közben fényképezgették Londonban.

Február harmadik ismét Londonban forgatott a 007 - Skyfall (Skyfall) stábja, s Daniel Cariggel ezúttal egy akciójelenetet rögzítettek, melyről jó pár lesifotó felkerült a netre. Azt persze nem lehet pontosan látni, hogy mi történik és ki a célpont, de az biztos, hogy Craig fel-alá rohangált pisztollyal a kezében, s meglehetősen megviselten nézett ki forgatás közben. (A többi fotót itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

A neves rendező (Sam Mendes) és a neves rosszfiú (Javier Bardem) leigazolása után nagy kérdés a gyártó stúdió számára, hogy vajon a 007 - Skyfall túlszárnyalja-e elődje, A Quantum csendje hatalmas sikerét, mely a legtöbb bevételt hozó James Bond-film lett. Sokak szerint erre azért kevés az esély, mert az előző epizód sikerét leginkább a Casino Royale remek fogadtatásának köszönhette. S, ha ebből indulunk ki, akkor A Quantum csendjének hűvösebb fogadtatása a gyengébb szereplés lehetőségét vetíti elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pett3rson #5
    szerintem jó cikk, némely oldalhoz képest rengeteg információval. viszont van benne pár hiba, amit simán észre lehetett volna venni szerintem, de gondolom még most is ki tudjátok javítani (kár lenne ha nem tudnátok :))

    "Február harmadik ismét Londonban forgatott a 007 - Skyfall (Skyfall) stábja, s Daniel Cariggel ezúttal"

    február harmadikán gondolom és Craig, nem carig.
  • kerge30 #4
    Micsoda izgalmak!!!Lehet,hogy csak a reggeli kocogás...
  • zetortraktor #3
    "hol látsz a fotókon fegyvert a kezében?! Az egyik fotón van"

    Ezen mekkorát röhögtem. :)) Megkérdezi és még válaszol is. :))

  • endrev #2
    "az biztos, hogy Craig fel-alá rohangált pisztollyal a kezében"
    Viktor, te egyfejű, hol látsz a fotókon fegyvert a kezében?! Az egyik fotón van, de nem mondható hogy különösebben rohangálna. Amúgy jó poén lett volna, ha igaz lett volna.

    Nem értem, hogy nem szégyelli magát az SG az ilyen újságírói melléfogások miatt.

    Egyébként a további fotók linkjéből kimaradt a http.
  • bertino #1
    tejoeg, borzalmasan nez ki ez az urge.