Szekeres Viktor

Több ezren hajtanak az RTL Klub valóságshow-jára

Az X-Faktor első két szériája óriási sikerrel futott a piacvezető csatornán. Az RTL Klub így érthető módon útjára indította a 2012-es évadot is. A felhívásra már több ezren jelentkeztek.

2010 és 2011 is valóban az X-Faktor éve volt: az RTL Klub nézői számos fiatal tehetséget ismerhettek meg, más kérdés, hogy többségük igazából csak magának teremtett megélhetést, hiszen a rendszeres haknik mellett sok sikert nem értek el - tisztelet persze a kivételnek, mondjuk Janicsák Vecának, akinek volt nagy koncertje és sikeres saját albuma is.

Persze az ismertség miatt is érthető, hogy miért jelentkeztek ezúttal is több ezren az elmúlt évek legsikeresebb hazai énekes valóságshow-jában, az X-Faktorba. Vasárnap az RTL Klub székházánal óriási tömeg várakozott, hogy megmutathassa kivételes vagy éppen átlagos hangi adottságait az előválogatáson. "Számítottunk rá, hogy idén is rengeten jelentkeznek az X-Faktorba, de ezúttal is minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Több ismerős arc is felbukkant a válogatás során, akik idén ismét megpróbálják majd bebizonyítani a mentoroknak, hogy ott a helyük a legjobbak között, de hogy kik ők, az egyelőre titok. - nyilatkozta a műsor kreatív producer, Herman Péter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!