Szekeres Viktor

Ősszel indul az RTL nagy költségvetésű valóságshow-ja

2012 őszén folytatódik a népszerű X-Faktor, immár a harmadik évadával. Az magukat énekes tehetségnek tartók ma estétől már jelentkezhetnek az RTL Klub valóságshow-jába.

Az X-Faktor 2010-ben és 2011-ben is óriási sikerrel futott a televízióban: tavaly és tavalyelőtt is az év legnézettebb műsorai az X-Faktor adásaiból kerültek ki (a 18-49-es korosztály és a teljes lakosság körében egyaránt). A műsor döntőseit az RTL Klub közleményében sztároknak nevezi, de valójában egyelőre sem Vastag Csaba, sem Kocsis Tibor nem tudott többet felmutatni a telt házas hakniknál, vagy a hazai énekes reality-k igazán sikeres előadóinál.


A rendkívül népszerű évadok után nem volt kétséges, hogy idén is útjára indul az X-Faktor. A műsorba olyan leendő popcsillagokat keresnek, akikért nézők milliói rajonghatnak, akik stílusukkal, egyéniségükkel és nem mellékesen tehetségükkel az eddigi nyertesekkel ellentétben valóban sztárokká válhatnak. A Csillag születik mai adásának szünetében leadott promó szerint a műsorra SMS-ben és a csatorna honlapján már fogadják a jelentkezéseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hPi #3
    Szuper, más már tényleg nem kell, mint még több önjelölt "celeb"...
  • Qlimax #2
    Miért kell futószalagra helyezni az ilyen baromságokat? Tudom, hogy ebben van a pénz, de szerintem már unalmas.
    Habár még mindig jobb a VV-nél....
  • TVelvet #1
    Csak neeem?! -.-