Szekeres Viktor

Az első képek Tarantino idei filmjéből

Amerikában Tarantino-film kíséretében fognak karácsonyozni páran a mozikban, sajnos itthon, a világpremier elmaradása miatt erre nem lesz lehetőség. De már most láthatunk képeket a filmből.

Az amerikai és a magyar plakátot, valamint a szórványos forgatási képeket követően megérkezett Quentin Tarantino új filmjének, a Django Unchainednek az első két hivatalos fotója. A westernes filmet Amerikában december 25-én mutatják be, míg a hazai premier az Intercom tervei szerint 2013-ban lesz csak, mégpedig január 31-én. Az első képen Jamie Foxxot láthatjuk Christoph Waltz társaságában, míg a másodikon a rosszfiút alakító Leonardo DiCaprio szerepel és néz szúrósan.


A Django Unchained Quentin Tarantino nagyjából nyolcadik filmjének számít, már persze ha a két Kill Billt külön számoljuk, ha a Négy szoba egyik epizódját nem számoljuk, illetve ha a Grindhouse-projektbe készített Halálbiztost külön alkotásként kezeljük. Ha abból indulunk ki, hogy a tavalyelőtti, Coen-fivérel által készített A félszemű nagy amerikai sikere megmutatta, hogy karácsonykor is van kereslet a westernekre, ráadásul a legutóbbi Tarantino-rendezés, a 2009-es Becstelen Brigantyk is a legsikeresebb volt a filmes életművében, akkor a Django Unchained is nagyot robbanthat a mozik pénztárainál.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!