Szekeres Viktor

Nem lett ütős az új Tarantino-film első plakátja

Bár csak karácsonykor mutatják be Quentin Tarantino rabszolgákról és rabszolgatartókról szóló új rendezését, a Django Unchained-et, a film plakátja már megérkezett.

A The Weinstein Company a Yahoo! Movies-on jelentette meg az első hivatalos képanyagot Quentin Tarantino legújabb filmjéhez, a Django Unchained-hez. A plakát korrektül néz ki, bár elég minimalista, s ettől még nem fognak beindulni a rajongók, kivéve talán a westerneket kedvelőket. A képen egyelőre még nincs rajta a film premierjének dátuma sem, de ezt már tudjuk: december 25-én mutatják be Amerikában - nálunk vélhetően valamikor 2013-ban.

Akinek sasszeme van, az felfedezheti azt is a plakátképen, hogy fel van tüntetve a film honlapjának a címe, azonban a www.unchainedmovie.com egyelőre még üres, a tartalommal való feltöltésére még várnunk kell. A Django Unchained egyébként egy felszabadított rabszolgáról fog szólni, akit egy német tanít ki a fejvadász szakmára. A főszerepben Jamie Foxxot és Christoph Waltzot láthatjuk, de mellettük még olyanok színészek bólintottak Tarantino felkérésére, mint Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell és Don Johnson.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Szerintem is teljesen jó, pont olyan a plakát, mint amilyennek a filmet szánják. Remélem, jó mocskos bosszúállós western lesz legyekre lődöző, csúnya, napszítta büdösre izzadt borostás cowboyokkal, pisztolypárbajokkal.
  • JACKAL89 #5
    Ez csak egy kedvcsináló plakát. Több nem is kell. Még most kezdték el a forgatást, a bemutató decemberbe lesz. Hova a francba kezdjék már most el a marketing kampányt?
    Ez a poszter pont úgy jó, ahogy van. Régi fajta western plakát, ezzel is tisztelegnek a régi nagy klasszikusoknak.
  • NovaTerra #4
    Quentin Tarantino neve eladja részben a filmet. A plakáttal szerintem nincs semmi baj. Sőt, a piros szín a plakát tömegben azonnal odavonzza a tekintet. Ha már figyelnek rá, fél siker.
  • NEXUS6 #3
    Hátpedig egy ilyen minimalista, 60-as/70-es évek stílusában készült plakát a mai csilivili szupereksömmegháromdé dzsungelben elég egyedi, talán még ütős is, ha egy tömegtermék giccsparádé mellé tesszük.
  • CaptainRumi #2
    imádom amikor a szubjektív hülyeségeket próbálják ráerőszakolni a rajongókra...

    western filmről lévén szó, még jó, hogy a western rajongóknak bejön... nyilván a többség MichaelBay robbanásokkal telezsúfolt plakátoktól indul be, részemről a Sergio Leone előtti tisztelgés már kezdetét is vette... Egy igazi QT rajongó meg tudja, hogy Leone és Corbucci mindig nagy hatással voltak a munkásságára.

  • DaemoonHunter #1
    kell a francnak az ütős plakát, a film legyen jó.