Szekeres Viktor

Kevin Costner is benne lesz Tarantino új filmjében

Kevin Costner lehet, hogy nemsokára ismét menő színésszé fog változni, hiszen egy Tarantino-filmben, valamint Zack Snyder új képregény-mozijában, a Man of Steel-ben is szerepelni fog.

Meglódulni látszik Kevin Costner egy ideje már veszteglő szekere, hiszen a Deadline értesülései szerint a színész szerepelni fog Quentin Tarantino új filmjében, a Django Unchained - korábban pedig az a hír látott napvilágot, hogy a legújabb Superman-filmben ő kapta meg Jonathan Kent szerepét. Márpedig sokak szerint ennél, mármint egy Tarantino-filmnél, valamint egy várt képregényfilmnél több nem is kell ahhoz, hogy egy színész ismét divatossá váljon - így jövőre Costner minden bizonnyal két Comic Con-panelen is részt fog venni.


A 2012. karácsonyára tervezett Djano Unchained címszereplője Jamie Foxx lesz, ő fogja alakítani a felszabadított rabszolgát, aki összeáll egy német fejvadásszal (Christoph Waltz), hogy megmentse nejét a Leonardo DiCaprio által alakított Calvin Candie-től, egy gonosz telepestől. Costner Candie egyik alkalmazottját fogja alakítani, akinek az a feladata, hogy rabszolgákat képezzen ki harcra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)