Szekeres Viktor

Új műsorok a fiatalok kedvenc csatornáján

Április 27-től új sorozatokkal és műsorstruktúrával frissült a Megamax, olyan szériák mutatkoznak be, mint a Casper, a Gormiti, a Plankton Invasion, vagy a világsztár kosárlabdázót is szerepeltető Basketeers.

Pénteken új sorozatokkal és műsorstruktúrával frissült a Megamax, mely magát sajtóközleményében egyenesen "a fiatalok kedvenc csatornájának" nevezi. Olyan az egész világon sikeres szériák mutatkoznak be rajta, mint a Casper, a népszerű gyűjthető figurák alapján készült Gormiti, a Plankton Invasion, vagy az NBA-kosarast is szerepeltető Basketeers. A legnagyobb újdonság a hétvégenként 09:00-10:30 óra között látható sporttartalmakat bemutató műsorsáv. Az itt sugárzott Galactik Football már korábban is bizonyította népszerűségét, de ennyi nem elég a futballból: a Supa Strikas és a Street Football csapata is hamarosan labdába rúg a Megamaxon. A Spike Team című sorozatban egy röplabda csapat sorsát kísérhetik figyelemmel a fiatal nézők, míg a kosárlabda rajongókat a Basketeers fogja a képernyők elég csábítani. Ennek a sorozatnak a különlegessége, hogy szerepel benne a belga származású francia profi kosárlabdázó NBA-sztár, Tony Parker is.

A Megamaxon délután 5-től 6-ig a humoron lesz a hangsúly, erről Casper, a szellem gondoskodik. Egy másik új sorozat ebben a blokkban a Plankton Invasion, amelyben az apró tengeri élőlények próbálják meghódítani a világot, miközben a környezetvédelem fontosságára is felhívják a fiatalok figyelmét. Ezt követően az akció kerül előtérbe, a népszerű Transformers című sorozattal. A Hot Wheels nevű autós sorozat után a Gormiti hőseié lesz a főszerep. Este 8 órától egy órán át élőszereplős, többek között a BBC által gyártott műsorok kerülnek adásba a csatornán, többek között a mágikus állatokat felvonultató Shoebox Zoo, és az angol televíziózás legdrágább gyermeksorozataként is ismert, világhírű Roman Mysteries.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!