Szekeres Viktor

Az új Utolsó léghajlító-sorozat első előzetese

Nemsokára, várhatóan a nyár folyamán kerül bemutatásra Amerikában a The Last Airbender: Legend of Korra, mely az Avatar: The Last Airbender folytatása lesz.

Az IGN mutathatta be elsőként a Nickelodeon csatorna legújabb animációs sorozatának, a The Last Airbender: Legend of Korrának az első komolyabb előzetesét. A széria készítői az Avatar: The Last Airbendert, azaz az Avatár - Aang legendáját (a mozis feldolgozás címe Az utolsó léghajlító volt) is jegyző Michael DiMartino és Bryan Konietzko. A sorozat főbb karaktereinek szinkronhangjait olyan színészek biztosították, mint Janet Varney, Kiernan Shipka, Daniel Dae Kim, David Faustino, Seychelle Gabriel, Lance Henriksen, P.J. Byrne és J.K. Simmons.


Mint arról már korábban beszámoltunk a Legend of Korra az Avatár - Aang legendája eseményei után 70 évvel játszódik, és az Aang utáni Avatár, a szenvedélyes, lázadó és rettenthetetlen tinilány, Korra kalandjainak krónikája lesz. Korra célja, hogy miután már rendelkezik a négyből három elemmel (föld, víz és tűz), a negyediket, a levegőt is megszerezze. Kalandozásai során eljut a modern Avatar-világ epicentrumába, Republic City-be, egy steampunk technológiára épülő metropoliszba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • loky #4
    Sztem marhaság a 70 év. Kis történelmi ismerettel is lehet tudni, a feudális társadalomból a "modern korba" nem 70 év az áttérés, hanem kb 300 év. Bár ha meséről van szó, nem hiszem hogy releváns... Várom nagyon :)
  • Rahjar #3
    100 év jégbe zárva, Avatar állapotban nem tett jót az egészségének...
  • Frogen #2
    Hát azért a Földön is elég volt ehhez ennyi idő. Nézd meg 1900 és 1970 közötti különbséget. Én azt találom furcsának, hogy a baromi egészséges életmódú Aang ilyen rövid ideig élt. Vajon miért halt meg olyan korán?
  • Prof William #1
    A avazótar sorozat sztem meglepüeb kellemesre sikeredett...

    Bár sztem nem 70 hanem inkább 700 évnek kellene eltelnie hogy ENNYIRE más legyen a világ.