Szekeres Viktor

Új részekkel folytatódik a Susogós Mackók

Nemsokára újabb epizódokkal jelentkezik az egyik legsikeresebb hazai sorozat, a Susogós Mackók a Comedy Centralon. A hangokat ismét Mogács Dániel és Veres András kölcsönzi a legendás maciknak.

A Comedy Central saját gyártású bábjátéka és a két kultikus főszereplő, Brendon és Sanya rengeteg rajongót szerzett az utóbbi években, így minden bizonnyal sokaknak jelent örömhírt az, hogy február 21-én új évaddal tér vissza a Susogós mackók. A főhősöknek ismét Mogács Dániel és Veres András fogja kölcsönözni a hangját, a jelenetek szerzője pedig továbbra is Litkai Gergely marad.


A legújabb epizódokban még a korábbiaknál is bizarrabb párbeszédeket hallhatunk a telepi vagány mackóktól. Ismét felbukkan a nem túl életképes majom, egy legendás cica, és persze Kozsó, a bólogató tacskó is. Brendon hol tudományos alapokon közelít az alkoholhoz, hol pedig alsótestével. Szóba kerülnek olyan fontos kérdések, mint a munkavállalás, a medvék szőrszíne, az állatkísérletek. A macik a zenei tehetségkutatók, a túlélő és valóság show-k iránt kezdenek érdeklődni, a lakótelep pedig eközben csatlakozik a panelprogramhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KRTuning #1
    Csak nekem tűnik úgy hogy a "panel" blokk kísérteties másolata a Bp. XX.kerület, Gubacsi út/Kén utca kereszteződése mellett található lelakott épületcsoportnak? Ott is medvék élnek...