Szekeres Viktor

Nagy siker az új Beavis és Butt-Head

Remek nézettséget hozott az MTV régi-új sorozata, a Beavis and Butt-Head, ami azt jelezheti előre, hogy jó döntés volt a csatorna részéről, hogy felélesztette a két kultikus animációs figurát.

Csütörtök este az amerikai MTV nézőit elönthette a nosztalgiahullám és a 90-es évekbe való visszavágyódás gondolata, ugyanis ismét képernyőre került az 1997-ben véget Beavis és Butt-Head (Beavis and Butt-Head) című animációs sorozat. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az animációs széria premierje 3,3 millió nézőt érdekelt, aminél nagyobb nézettséget az MTV-n csak a Jersey Shore valamint a Tini mamik tud produkálna manapság. Talán nem véletlen, hogy a két, folyton a tévé előtt ülő idióta ezúttal a videóklipek mellett éppen a Jersey Shore-t és a Tini mamikat fogja legtöbbször kipécézni.


A Nielsen elemzései szerint remek premiert leginkább a 12-34 éves férfiaknak köszönhette Mike Judge sorozata, hiszen ezen korosztály képviselőinek száma nőtt meg leginkább a csütörtök este tíz órakor az MTV-t választók körében. Azt nem lehet tudni, hogy az újdonság erejének elszállásával hány néző fog kitartani a Beavis and Butt-Head mellett, de az biztos, hogy ha a zömük nem távozik, akkor az új széria is elérheti az első 7 évad 200 epizódos teljesítményét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marinecorps #6
    Akkor köszönöm szépen! :D
  • Narxis #5
    Nekem sose tetszett ez, de egészségére azoknak akik szeretik.
  • Béka Benő #4
    Hogy ezt a két amerikai hányingert mennyire utálom...:(
    Akiknek ezek bejönnek az nem normális !
  • xido #3
    Rajtuk nőttem fel..a klasszikus MTV-n meg a többin,az összes baromságot láttam velük..Hozta a formát,se több se kevesebb..Mike Judge hangja meg egy cseppet se változott,félelmetes..
  • Broafka #2
    a ratyi valóságshowkon kívűl? asszem reggelente van még korai dalömlés :D
  • Marinecorps #1
    Azért remélem még fognak headbangelni a metálra, nem csak ezeket a szarokat bámulni :) Most kicsit elgondolkodva, megy még az MTV-n rendes zene?