Szekeres Viktor

Itt a Pókember-tévésorozat első előzetese

Április elsején kerül bemutatásra a The Ultimate Spder-Man című animációs sorozat Amerikában. A hazai premierről egyelőre nem tudni konkrétumokat, de természetesen arra is sor kerülhet idén.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb filmes híre volt, hogy a Disney megvásárolta a Marvel képregénykiadót. Amellett, hogy ez a megállapodás számos Disney által gyártott mozifilmet jelentett, s fog jelenteni a továbbiakban, természetesen tévés projekteket is fog szülni. Jelenleg is készítés alatt van a Hulkból tervezett tévésorozat az ABC csatornára, valamint a Jessica Jones-os adaptáció is, április elsején pedig a Disney XD gyerekcsatorna bemutathatja a várva várt The Ultimate Spider-Mant.


Mint az a fenti előzetesből (és persze a címből...) is kitűnik, az animációs sorozat az Ultimate-univerzumra épül, azaz a Marvel Studios mozifilmjei, valamint az azóta megjelent képregények is hatással lesznek a karakterekre és a történetre. Az ráadásul külön jó hír a képregények kedvelőinek, hogy a széria írói között ott lesz többek között Brian Bendis is, aki az egyik legelismertebbnek számít rajongói körökben, többek között olyan képregényeket szerzett, mint a Powers vagy az Alias, de az Ultimate Spider-Man vagy a Daredevl füzetek rajongói is gyakran áldják a nevét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!