Szekeres Viktor

Csábítóak a Piranha 3DD új plakátjai

Jó csajok és patakvér, no meg 3D - ezt ígéri a 2010-es Piranha-mozifilm második része, amin a mocskos szórakozásra vágyóknak mindenképp ott lesz a helye.

Az elmúlt hetekben két új plakát is érkezett a Pitanha 3DD-hez - mindkettő a DD-aspektusra erősít rá és kétséget sem hagy afelől, hogy a film, akárcsak az első rész, azoknak készült, akik kedvelik a szórakoztató és duzzadó női idomokban gazdag horrorfilmeket. A Piranha 3D folytatása Amerikában június elsején mutatkozik be a mozikban - sajnos a hazai premierről egyelőre nincs hír.

Klikk ide! Klikk ide!

A folytatásoknál azt a költői kérdést szoktuk feltenni, hogy vajon a második résznek sikerül-e megközelítenie az első epizód sikerét. Most azonban ezt hanyagoljuk, hiszen a Piranha 3DD annak ellenére készült el, hogy az Alexandre Aja által rendezett eredeti film minden hájp ellenére is csak 25 millió dollár bevételre tett szert Amerikában, s okozott ezzel nagy csalódást. (Az Amerikán kívüli 58 milliós bevétel egy kicsit már javított az összképen.) Tehát ezúttal inkább az a kérdés, hogy a Piranha 3DD elődjével ellentétben tud-e sikeres lenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!