Szekeres Viktor

Folytatást kap az idei év legjobb horrorfilmje

Akár már jövőre is folytatódhat minden idők legsikeresebb angol horrorfilmje, a bevételnek és remek nézői visszajelzéseknek köszönhetően ugyanis elkészülhet A fekete ruhás nő második része.

A Deadline információi szerint folytatódhat az idei év egyik meglepetéssikerének számító A fekete ruhás nő (The Woman in Black). A James Watkins által rendezett horror Susan Hill 1983-as regénye alapján készült Daniel Radcliffe főszereplésével, és eddig Amerikában 54, világszerte pedig 59 millió dollár bevételt hozott, ami nagyszerű eredmény az alacsony gyártási költségeket figyelembe véve. A filmet a kritikusok is viszonylag jól fogadták, a hazai vélemények szinte kivétel nélkül pozitívak, míg az amerikaiak általában azok: a RottenTomatoes kritikaösszesítő oldalon 64%-os értékeléssel bír a film, azaz majdnem kétszerannyi pozitív vélemény (104) született, mint negatív (58).


A tervek szerint a folytatás 40 évvel az 1900-as évek elején játszódó első rész után zajlana, az írója pedig az a Jon Croker lenne, aki az idei film story editoraként dolgozott. A történet főhőse pedig ezúttal természetesen nem a Radcliffe által alakított fiatal ügyvéd lenne, hanem egy fiatal párocska, akik beköltöznek a kísértetjárta házba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Hogyhogy nincs? Adaptáltak egy könyvet filmként. Oké, ebben nincs, de most elkészült a folytatás teljesen saját főből. Mi benne a nincs új ötlet. És mióta nézik meg az emberek a horrort? Ez nem Transformers vagy gagyi képregényfilm.
  • viasz #1
    Nincs új ötlet.
    Az emberek mégis megnézik.