Szekeres Viktor

Készül a MegaCápa a MechaCápa ellen

Folytatódik a tévében, DVD-n és online hatalmas sikerű MegaCápa-sorozat. Ezúttal a lénynek azonban egy, az emberek által fejlesztett gép ellen kell felvennie a proverbális kesztyűt.

A trashfilmek rajongói minden bizonnyal tisztában vannak azzal, hogy a MegaCápa, azaz a Mega Shark már megküzdött a tévéképernyőkön egy óriás polippal (2009: Gyilkos cápa vs. óriáspolip - Mega Shark vs. Giant Octopus), valamint egy 457 méter hosszú krokoszaurusszal (2010: Megacápa az óriáskrokodil ellen - Mega Shark vs Crocosaurus), ezúttal azonban úgy néz ki, hogy "emberére" fog akadni, hiszen az Asylum stúdió megadta a zöld utat a Mega Shark vs. Mecha Shark című projektnek.

A címből már sejteni lehet, hogy a megalodon ezúttal saját mechanikus hasonmásával fog megküzdeni, miközben természetesen az emberi faj húzza a rövidebbet. A mechanikus óriáscápát egyébként a film története szerint az amerikai kormány fejlesztette ki a MegaCápa ellen, s mindezt teljes titokban tették. Azonban a "lény" szabadon engedésével az egész bolygót veszélybe sodorják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #6
    Ezután meg jöhet a Mega Cápa vs 50 láb magas nő c. alkotás!

    Amúgy jók ezek. Amikor semmit sem tudsz magaddal kezdeni, kikapcsolod az agyad és megnézel egy ilyen zséaköbön kategóriát. Néha kell ez is!
  • Jawarider #5
    Bémeg, 2012ben(és ki tudja meddig még) ilyen filmeket csinálni... Már a 80s években is ciki lett volna.
  • zaki #4
    nézzétek barmok :o
  • NEXUS6 #3
    Jesssz!!!!
    :D
  • torreadorz #2
    Jó ez. Amúgy kicsit hajaz a régi japán godzilla filmekre. Abban is először a godzilla emberek ellen harcolt, aztán más (rossz) godzillák ellen, aztán a végén már godzilla formájú mechanikus lények ellen amiket valami ufo irányitott...
  • Looserke #1
    édes istenem...