Szekeres Viktor

A japánok után a latinók is saját Paranormal Activity-t kapnak

Nemrég derült ki, hogy a japánok feldolgozzák a Paranormal Actvity-t, most pedig a latinó verzió fog elkészülni, ami azonban nem feldolgozás és nem is folytatás lesz.

A Heat Vision értesülései szerint a Paranormal Activity alkotói, Jason Blum, Oren Peli és Christopher Landon ismét összeáll, hogy létrehozzon egy spanyolajkú karakterekkel operáló horrorfilmet. A projektet úgy írták le, mint a Paranormal Activity-széria unokatestvérét, de nem lenne direkt kapcsolatban az eredeti sorozattal, inkább afféle testvérfilmként lehet majd kezelni.

Az egyelőre cím nélküli horrort még idén leforgatnák Christopher Landon forgatókönyvéből és dirigálása mellett - Landonnak a Burning Palms után egyébként ez lenne a második saját rendezése. A történetről értelemszerűen nem lehet sokat tudni, csak annyi vehető biztosra, hogy latino szereplőgárdával készülne el és a természetfölötti jelenségek ezúttal a katolikus hitben gyökereznének. A premierre a tervek szerint 2013. januárjában kerülne sor, nagyjából akkor, amikor az idei év egyik nagy sikere, Az ördög benned lakozik is mozikba került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    La tinó. Gondolom a herélt bikaborjú spanyolul (la = a).
  • shaddam #2
    Latinó?
  • NEXUS6 #1
    Volt ez a Második esély c. szappan opera, az nem ez volt, mert én azt hittem!?