Szekeres Viktor

Ősszel zseniális horrorfilmet dolgoznak fel

Dario Argento Suspiriája minden idők egyik legjobb horrorfilmje, s úgy tűnik, hogy ezt a klasszikust is elérte a végzete, hiszen az Ananász expressz rendezője fogja elkészíteni a feldolgozását.

A Crime Scene Pictures vezetői, Adam Ripp és Rob Paris ma bejelentették, hogy összeállnak a Memo Films-es Francesco Melzi d'Erillel és a First Sunos Luca Guadagninóval, hogy elkészítsék Dario Argento 1977-es horrorklasszikusának, a Sóhajoknak (Suspiria) a feldolgozását. A filmtervnek Amerikában egyelőre még nincs forgalmazója, így nem tudni, hogy mennyire lesz esélyes a befutásra, illetve hány moziba juthat el, azonban a rendező neve mindenképpen bizakodásra adhat okot.


A tervek szerint ugyanis az a David Gordon Green készítheti el a Sóhajok amerikai verzióját, aki 2008-ban nagy sikert aratott az Ananász expressz című komédiával, igaz tavalyi két vígjátéka, a Király! és a Bébisíntér meglehetősen leszerepelt, összesen nem termeltek annyi bevételt, mint négy éve készített filmje. A remake forgatókönyve Chris Gebert munkája lenne. A forgatás a tervek szerint szeptemberben fog elkezdődni. (Az eredeti története neves európai iskolába beiratkozó amerikai lányról szólt, akinek az életét gyilkosságok dúlják fel.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Inkább újra ki kéne adni itthon, normális, nem csonkolt, szép képpel, mert a magyar kiadás elég igénytelen.
  • Zombee #1
    Nem kéne.