Szekeres Viktor

Plakátot kapott a Csernobil-naplók

A csernobili atomkatasztrófa területén játszódó horrorfilmnek már plakátja is van, ami az orosz nyelvet ismerőket lehet, hogy egy kicsit meg fogja kavarni karaktereivel.

A Warner Bros. Pictures nem csak az előzetesét villantotta meg Oren Peli producer új horrorfilmjének, a Chernobyl Diaries-nek, hanem a plakátját is, mely cseppet sem meglepő módon inkább az alkotás logóját ismerteti meg a potenciális nézőkkel, mintsem a szereplőket. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen az ultraalacsony költségvetésű, videókamerázós filmek általában kevéssé ismert színészek részvételével készülnek, s ez ezúttal sincs másképp: Jonathan Sadowski, Devin Kelley, Jesse McCartney, Olivia Taylor Dudley, Nathan Phillips, Ingrid Bolso Berdal és Dimitri Diatchenko.

A Pripjáty városában játszódó horrorfilmet Amerikában május 25-én mutatják be. A történet szerint hat, Európában hátizsákozó turista úgy gondolja, hogy benevez egy extrém túrára, mely során a 25 évvel ezelőtti csernobili atomkatasztrófa területét ismerhetik meg. Azonban idővel meglepődve döbbennek rá, hogy nincsenek egyedül.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Szjúpör!
    Akkor már csak egy filmet kéne hozzá csinálni.