Szekeres Viktor

Patakvér és gömbölyded idomok a Piranha 3DD új előzetesében

A Piranha 3DD június elején kerül a mozikba, s az előzetes alapján úgy tűnik, hogy hozni fogja az első rész színvonalát, sőt, mennyiségben még felül is múlja azt.

Alig pár napja derült ki, hogy június elsején mégiscsak bemutatják Amerikában a Piranha 3DD-t. Azt persze nem tudni, hogy széles körben, 2500-3000 moziban teszik-e mindezt, mint az első részt, vagy a Weinstein Company úgy dönt, hogy jóval szűkebb körben, limitált kópiaszámmal fogja adni a Dimension Films horrorját, de a rajongóknak úgyis az a lényeg, hogy ismét moziban és 3D-ben láthatják a 18 éven felülieknek szóló vicces mészárlást.


A Piranha 3DD-hez nagyjából két hete érkezett a fenti előzetes, most pótoljuk elmaradásunkat, hiszen eddig csak az októberi, Scream Awardsos elő előzetest lehetett megnézni. A képsorokban egyértelműen kiderül, hogy a filmnek minden bizonnyal igen magas lesz a tetszési indexe, hiszen nagyjából ugyanazt kínálja, mint a Piranha 3D, s valószínűsíthető, hogy csak olyanok fogják megnézni, akiknek az első rész is bejött. A kérdés, hogy ők lesznek-e annyian, hogy egy esetleg harmadik epizód is elkészüljön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)