Szekeres Viktor

Pár szerencsés jóval hamarabb láthatja A bosszúállókat

A Marvel Studios legújabb filmjének, A bosszúállóknak a kampánya a reklámhadjárat finisében erőteljes Facebook-használatra kezdte el ösztönözni a képregény-rajongókat.

A Marvel Studios tegnap jelentette be, hogy A bosszúállók (The Avengers) mozifilmet speciális promóció keretében fogják bemutatni premier előtt világszerte. Az akció szerint azon városok, melyekből a legtöbb Facebookos követő gyűlik össze már több héttel az amerikai május 4-i, de még a hazai április 26-i bemutató előtt megtekinthetik Joss Whedon filmjét, mégpedig IMAX 3D-ben. Az eseményre nem kell jegyet váltani, a helyeket érkezési sorrendben osztják ki.

Első körben Los Angeles, New York, Chicago, Houston és Miami részesül ebben a kegyben, az ottani fanatikusok már április 14-én láthatják Vasember, Thort, Amerika kapitányt és a többieket, de egy hét múlva a hivatalos Facebook-oldalon a következő öt, legtöbb követővel rendelkező város nevét is kihirdetik. (Fontos megjegyzés, hogy a nem amerikai rajongók a film helyi Facebook-oldalán szerezhetnek információkat arról, hogy nyerhetnek premier előtti vetítést városuknak.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!