Szekeres Viktor

Meglepetés karakter a The Avengers új előzetesében

Új jelenetrészletek és egy meglepetés Marvel-karakter szerepel A Bosszúállók legújabb előzetesében. Már csak alig egy hónapot kell várni Joss Whedon filmjének hazai premierjéig.

Újabb előzetest kapott A Bosszúállók (The Avengers), ezúttal Japánból, azonban ez ne rémisszen meg senkit, hiszen csak a narrátor szólal meg párszor japánul, a dialógok továbbra is érthetőek az angolosok számára. Ebben a trailerben ismét láthatunk jó pár, eddig még sehol nem mutatott jelenetet, s egy kicsivel többet kapunk Sólyomszem karakteréből is, akit a nézők csak a Thor mellékszereplőjeként ismerhettek. No és persze kiderült az is, hogy egy meglepetés cameo erejéig egy eddig nem nagyon hirdetett Marvel-karakter is tiszteletét fogja tenni a filmben.


Április 26-a, azaz a magyar premier napja már nincs túl messze, addig mindenki eldöntheti, hogy 2D-ben, 3D-ben vagy IMAX 3D-ben akarja-e megtekinteni a filmet, amit az eddig inkább képregényíróként és tévésorozat-készítőként brillírozó Joss Whedon írt és rendezett. A főszereplők névsorát (Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard és Samuel L. Jackson) pedig ígérjük, hogy utoljára írtuk le. Aki számít, az jelen van, talán csak Pókembert fogják hiányolni páran a Marvel-univerzum szuperhősei közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #13
    Sólyomszemen miért nincs maszk? A marvel képregénysorozatban mindig van rajta maszk.
  • billbester #12
    van 1 elképzelésem 1 jelenetből.Stan Lee ott van a képen valami kávézóban Amerika Kapitánnyal én el tudom képzelni, hogy Stan Lee lesz az öreg Bucky aki valahogy túlélte a zuhanástm mert az Ultimate univerzumos öreg Bucky eléggé hasonlít rá és így össze is függene.
  • xido #11
    Ja bocsánat...mikor bejelentették őt,szentül meg voltam győződve,hogy 3.részt kap,de imdb szerint sem..csak itt zöldül be
  • xido #10
    Én csak azt nem értem..hogy oké,volt Hulk alapfilm..2 rész is..2 szereplővel,de nem kellett volna a Ruffalo verziót is elsütni a team up előtt?
  • kalapos01 #9
    Milyen lényeget akarsz még? Az előzetes a lényeg. Ha meg valamit nem veszel észre, csak a filmben, annál jobb.
  • Dynamic #8
    Akkor Gwyneth Paltrow. Őt is észrevettem, de a hírből egy új, eddig nem látott szuperhíróra asszociáltam. Ettől függetlenül szerintem nonszensz, hogy a lényeg nincs a hírben, ehelyett a cikkíró elvárja, hogy kikockázva nézzük a trélert, hátha észrevesszük, ami a konkrét hír lenne.
  • WoodrowWilson #7
    Én se nagyon vágom ki az új karakter. Talán Pepper Potts, lehet, hogy az ő szereplése még nem volt eddig megerősítve.
  • Rotcsa #6
    Marvel: Avangers Alliance a Facebook-on topic

  • ManiaCop #5
    Ki az uj karakter?
  • zetortraktor #4
    Maria Hill még a plakátokon is rajta van, kábé két éve mindenki tudja, hogy benne lesz, Smulders is már mikor megkapta a szerepet. Rögtön a legelején látni egy "új" arcot.