Szekeres Viktor

Végre elkészülhet a képregényfilm, melyben kipusztulnak a férfiak

Lehet, hogy végre elkészülhet a remek Y: The Last Man, azaz az Y, az utolsó férfi című képregény mozis adaptációja, ugyanis a jogtulajdonos stúdió felfogadott két írót, hogy készítsék el a projekt új forgatókönyvét.

Ismét fény csillant az alagút végén, ugyanis az a hír járja, hogy a New Line Cinema a tárgyalások végső szakaszába érkezett Matthew Federman és Stephen Scaia forgatókönyvírókkal a Y: The Last Man című képregény mozis adaptációját illetően. Az itthon egy ideig Y, az utolsó férfi címen megjelent füzeteket Brian K. Vaughan képregényíró készítette. Őt páran a Lost - Eltűntek írógárdájából is ismerhetnek, de az író ennek ellenére leginkább képregényeket készít, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most jelenik meg a visszatérését fémjelző új sorozata, melynek címe Saga.

Az Y, az utolsó férfi főhőse Yorick, a szabadulóművész, aki az egyetlen hímnemű túlélője egy, a világon keresztülsöprő rejtélyes járványnak, mely eredményeképp minden hímnemű, azaz Y-kromoszómával rendelkező emlős kihal a bolygón. Yorick életben maradt majmával megpróbálja kideríteni, hogy mi okozhatta a világméretű járványt. A mozis projekt már évek óta előkészületben van, többször is nekifutottak Hollywoodban, már korábban is készült hozzá egy szkript, sőt, egy ideig úgy volt, hogy D.J. Caruso rendezheti a filmet, de végül, ilyen-olyan okok miatt nem valósulhattak meg a tervek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garou #10
    Igen, vagy egy ilyen Merle könyv is, illetve Frank Herbert is írt egyet "Védett Nők" címmel fordított szituációval. De itt más a sztori, nem azokat nyúlja.
  • narumon #9
    Ez nem egy Merle regényben volt már elsütve? Védett férfiak?
  • ManiaCop #8
    Lesz tortenete is ne aggodj,foleg a vege lesz nagyon durva...
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Azt nagyon bírtam - tinikorom szép emléke az a mozilátogatás :)
  • endrev #6
    Remélem története is lesz, mert a Lost nem túl jó referencia a maga üres és sehova sem vezető "Válaszolj meg egy kérdést, hozz létre kettőt"-technikájával.
  • Garou #5
    Így van, nem az fog történni, amire gondolnátok.
  • ManiaCop #4
    Elarulom nem lesz olyan jo dolga a fohosnek mint elsore tunik....
  • ManiaCop #3
    Ha ugy csinaljak meg mint a kepregenyt ,remek film lesz mert mint kepregeny minden idok egyik legjobbja...
  • Mentoloshurkaka #2
    mázlista fazon lehet
  • shenmuedc #1
    Szexmisszió!!!