Szekeres Viktor

Az idei foci-EB előkészületei a Discovery-n

A Discovery Networks Keleti kopók című sorozata után ismét régiónkban forgatott, hogy bemutassa a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság háttérmunkálatainak részleteit.

A Discovery Channel jelenleg is készítés alatt lévő sorozata a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság háttérmunkálataiba enged bepillantást. A műsor a házigazdák, Lengyelország és Ukrajna előkészületeit követi nyomon: megtudhatjuk, hogyan épültek fel a hatalmas tömegeket vonzó, várva-várt futballeseménynek méltó helyet biztosító helyszínek. A kétrészes dokumentumfilm júniusban lesz látható a Discovery Channel műsorán.


Bár a szurkolók még csak most kezdenek ráhangolódni a pár hónap múlva kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra, a szervezők számára a készülődés már évek óta tart. A Discovery Channel dokumentumfilmje, az EB 2012: Tervezőasztaltól a kezdőrúgásig az ő munkájukat mutatja be. Varsóban vadonatúj stadion készül versenyt futva az idővel, melynek meg kell felelnie az UEFA szigorú előírásainak. A legmodernebb fény-és hangtechnikai eszközök bevetésével készülnek arra, hogy egy igazán látványos nyitóeseményt hozzanak létre, ahol a hatalmas, új stadion technológiai bravúrjait is megcsodálhatjuk.

A sorozat az építkezésben résztvevőkkel és a technológiák mögött állókkal készített interjúk, valamint légi felvételek és 3D-s számítógépes animációk segítségével mutatja be a tervezés és kivitelezés folyamatát, és azt, hogyan épültek meg a 2012-es Európa-bajnokság stadionjai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!