Szekeres Viktor

Antal Nimród rendezi a Metallica-mozifilmet

Végre ismét hallunk Antal Nimródról, akinek egy koncertfilm lesz a negyedik hollywoodi rendezése. A film alanya pedig a világ egyik leghíresebb együttese, a Metallica lesz.

Egy ideje nem hallani konkrétumokat Hollywoodban dolgozó rendezőnkről, Antal Nimródról. Legutóbb a Machetében nyújtott alakítása idején írhattunk róla, hiszen a Predátorok óta csak filmtervekről lehetett hallani esetében. Mostanra azonban már hivatalossá vált a hír, miszerint Antal Nimród fogja dirigálni a Metallica együttes régóta tervezett 3D-s koncertfilmjét. Az információt Lars Ulrich, a banda dobosa is megerősítette, s elmondta, hogy a Kontroll óta rajongója Antal munkásságának, s hogy a fiatal rendező a lelkesedésével ragadta meg leginkább.

A film, amelyik az M3D munkacímre hallgat Antal Nimród negyedik hollywoodi rendezése lesz. A rendező első két filmje ismert nevekkel forgatott kisebb projekt volt, sem az Elhagyott szoba, sem A szállítmány nem érte el Amerikában a 20 milliós bevételt (a költségvetésük is 20 millió volt), azonban e filmeknek köszönhetően figyeltek fel rá többen is, s végül Robert Rodrigueznek rendezhette meg 40 millió dollárból a Predátorokat, mely végül világszerte 125 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #2
    Az elhagyott Szoba egyszer nézhető a legtöbb ember számára (pl. nekem is).
    A Szállítmány meg rémunalmas, és nagyon kiszámítható, de persze ez nem az ő hibája, csak a forgatókönyvíró volt ötlettelen.
  • Rotcsa #1
    A Kontrollt és a Predátorokat láttam eddig,előbbi szerintem zseniálisan jó, utóbbi is nagyon tetszett! A szállítmányt és az elhagyatott szobát nem láttam, azt sem tudtam, h ő rendezte ezeket, de most majd megnézem akkor. :)