Szekeres Viktor

Itt van Antal Nimród új amerikai filmjének előzetese

Megérkezett Antal Nimród Metallica-filmjének első előzetese. Aki egy tipikus koncertfilmre számít, azt minden bizonnyal csalódás fogja érni, a kérdés csak az, hogy kellemes vagy kellemetlen.

Megérkezett a Metallica: Through The Never című film első előzetese. A projekt azért érdekelhet minket, mert rendezője nem más, mint Antal Nimród. No, mert azért is figyelemreméltónak tűnik a 3D-ben forgatott film, mert nem egy tipikus koncertmozinak ígérkezik, hanem valamivel többnek. A koncertfelvételek mellé ugyanis Antalék "normális" történetet is forgattak.


A Metallica-mozifilm a tervek szerint Amerikában szeptember 27-én kerülne bemutatásra az IMAX-mozikban, október 4-től pedig a hagyományos mozitermekben is elkezdik vetíteni. (A magyar premier időpontjáról egyelőre még nincs hír.) A filmben fel fog tűnni Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett és Robert Trujillo, valamint Dane DeHaan is. Utóbbi az egyik színfalak mögött dolgozó munkást fogja alakítani, akinek az élete a feje tetejére áll a Metallica fellépése alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bcrics #2
    Hát ezt most szerintem Tuti megnézem, de ennek nemcsak Nimród az oka. :) MASTER-MASTER-MASTER!!!
  • endrev #1
    Hát ezt most szerintem kihagyom, de ennek nem Nimród az oka. :) Hajrá-hajrá!!!