Szekeres Viktor

Itthon is látható lesz a Depeche Mode-mozifilm

A Depeche Mode: Spirits in the Forest Magyarországon is moziba kerül.

A Pannonia Entertainmentnek köszönhetően idehaza is láthatjuk azt a Depeche Mode-koncertfilmet, amit Anton Corbijn rendezett - a premier (és az egyetlen vetítési nap) november 21-én lesz. A film a koncertfelvételek mellett azt is bemutatja a nézőknek hat rajongó révén, hogy milyen hatást gyakorolt az emberekre életére az együttes zenéje.


A forgalmazó az alábbi tájékoztatót osztotta meg a filmről: "2017-2018-ban a Depeche Mode Global Spirit nevű turnéjával bejárta az egész világot, 115 koncertet adtak összesen több mint 3 millió néző előtt. Az együttes legújabb koncertfilmje, a művészi igényességgel rögzített és vágott Depeche Mode: Spirits in the Forest valójában több, mint koncertfilm: a Global Spirit turné legutolsó állomásán, a berlini Waldbühne erdőkkel körülölelt színpadán felvett, kirobbanóan energikus koncertjelenetek mellett személyes hangvételű dokumentumrészleteket is láthatunk, hat különleges Depeche Mode rajongó szülővárosából. Az ő megindító történetükön keresztül feltárul, hogy miként tudott a zenekar népszerűsége töretlenül növekedni közel negyven éve tartó karrierjük során, valamint megtapasztalhatjuk a zene nyelvtől, lakóhelytől, nemtől, kortól és körülményektől független közösségépítő erejét is, amely sokakat átsegített életük nehéz időszakain."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Biztos hatást gyakoroltak a fiatalok életére, de azt hiszem, azok a fiatalok már 40-50 évesek. A mai DM zenéje meg gyanítjhatóan a mai fiatalnak eléggé semmitmondó. Wilder kiválásával meg egyre nyálasabb lett az egész.