Szekeres Viktor

Antal Nimród is szerepel a Machetében és magyarul beszél

Robert Rodriguez annyira összehaverkodott Antal Nimróddal a Ragadozók forgatásán, hogy új filmjében, a Machetében felkérte őt egy apróbb szerepre, melyben Antal Nimród karaktere magyarul cukkolja a címszereplőt.

Az Origó egyik filmkritikusa már látta a Machetét a Velencei Filmfesztiválon, s meg is írta róla benyomásait, valamint megerősítette, hogy Antal Nimród valóban feltűnik a filmben. Antal új filmje, a Ragadozók révén ismerkedett meg Robert Rodriguezzel, a Machete társrendezőjével, hiszen annak ő volt a producere.


Az Origónak Rodriguez elmesélte, hogy a Ragadozók forgatása alatt annyira összehaverkodtak Antallal, hogy nem hagyhatta ki, hogy őt kérje fel a Machete egyik apró szerepére. A magyar rendező az egyik rosszfiú testőrét alakítja a Machetében, de sajnos elég hamar elhalálozik a címszereplőnek köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #38
    Nem a meghaláson van a fő lényeg. Azt nem értem, hogy miért baj, ha a cikkben szereplő helytelen spoilert kijavítom helyesre. Nem baj, majd talán pár év múlva leesik neked is...
  • bippo #37
    Engem nem zavar ha valakinek van véleménye. Legyen is, szívesen meg is hallgatom. (miután láttam a vonatkozó részeket). De előtte nekem semmi (SEMMI) utalást ne tegyen. Egyedül azt fogadom el, ha azt mondják, hogy 'kurvajó lesz, érdemes megnézni'. De a 'nézd meg, mert úgy meg fogsz lepődni', meg 'végre kiderül, hogy ...' dolgokat inkább tartsa meg magának, majd ha megnéztem én is, megdiskuráljuk. Sőt, sorozatnál azt se mondja el, ha szar lesz a következő rész, akkor ne mondjon inkább semmit, majd rájövök magamtól, hogy szar, ne árulja el előre.
  • kalapos01 #36
    Nem kötök bele semmibe. Te írtad legelőször, hogy nem érted, hogy miért baj, ha elmondod, hogy valaki meghal-e. Én meg nem értem, hogy komolyan, hogy lehetsz ennyire ostoba.
  • Quantumleap #35
    Szerintem a privát vélemény az privát vélemény. Nekem volt már olyan sorozatnál, hogy valaki írta, hogy mekkora csavar van az epizód végén, meg ilyenek, de amikor láttam, nekem elég semmitmondó lapos dolognak tűnt. Ugyanakkor egyszer leírtam egy cliffhangernél a hogyvolt-on, hogy szerintem gagyin oldják fel a következő epizódban, erre lehurrogtak. Mintha én valaki Isten lennék, akinek a véleménye szentírás. Ami még egyes embereknek mániája a hogyvolton, hogy senki ne írja le, hogy már látta a további epizódokat, mert az vagánykodásnak számít. Mintha a netről töltés 2010-ben még olyan hű de nagy cumó lenne.
  • bippo #34
    Mindenkinek más az érzékenyégi szintje. De ha kirakja az ember, akkor nem lehet megsértődni, mert aki semmit nem akar tudni előre, az is védve van, aki meg bátrabb, megnézheti a bejegyzést önszántából.

    (én pl. viszonylag érzékeny vagyok a spoilerekre, remekül fel tudom húzni magam rajtuk :) Persze inkább csak azoknál, amit a közeljövőben szándékoztam megnézni, később elfelejtem úgyis. A mostani eset a kb. hidegen hagy szintjén mozgott.

    A kedvencem az " a végén akkora csattanó/fordulat/csavar van, nem is gondoltam volna". Ugye nem mond el vele semmi konkrétumot, mégis ökölbe szorul a kezem, mert számomra mégis spoiler, mert nem minden filmben van csavar, így meg előre tudod, hogy csavar lesz. És ilyenkor már úgy nézem a filmet, nem hagy nyugodni, hogy mikor jön a csavar stb.)
  • Quantumleap #33
    Igen, elmondtam. És emiatt már meg sem érdemes nézni a filmet, akkora hiperspoiler. Te de rohadtul unhatod magadat, hogy ilyenekbe belekötsz.
  • kalapos01 #32
    Rohadt lassú ember lehetsz, ha nem érted meg még mindig. Te elmondtad, hogy ki hal meg és ki nem a filmben? Igen. Köszönöm.
  • Quantumleap #31
    Lehet, igazad van. A hogyvolt.blog.hu-n például azt tapasztaltam, hogy egyes embereknek már az is spoiler, ha annyit írok, hogy "Szerintem sz*r a következő epizód". Kirakom én majd, de akkor se értem majd meg egyes fórumozók lelki mélységeit.:)
  • bippo #30
    Akár.
    Bár én inkább a jövőre nézve egy hasznos tanácsnak gondoltam, hogy inkább többször használjuk tag-et, minthogy azért ugorjon egymásnak a csapat, hogy miért maradt le. A mostanin meg tegyük túl magunkat.
  • Quantumleap #29
    De akkor elkezdhetnénk arról is beszélni, hogy maga a cikkcím is elég spoileres.