Szekeres Viktor

Megvan Antal Nimród következő amerikai filmjének címe, sztorija és premierdátuma

Antal Nimród következő filmjének főszereplője a Metallica együttes lesz, azonban nem egy szimpla koncertfilmről van szó, hanem egy történettel is rendelkezőről.

Forgalmazót talált Antal Nimród következő amerikai rendezése, a Metallica együttesről szóló film. A Metallica Through the Never a Picturehouse segítségével fog bemutatásra kerülni augusztus kilencedikén, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a forgalmazó milyen volumenű bemutatóban gondolkodik, hogy erősen limitált lesz a filmet játszó mozik száma, vagy akár pár száz multiplexben is meg lehet nézni a világ egyik legismertebb rockegyütteséről szóló alkotást.

A fennállása során 105 millió albumot eladó Metallicáról szóló film az előzetes híreknek némileg ellentmondva nem tipikus dokumentumfilm, illetve koncertfilm lesz. Egyelőre annyit lehet tudni róla, hogy az együttes tagjai szerepelni fognak benne, de mellettük szerephez jut a nemsokára A csodálatos pókember 2 egyik kulcsszerepében is feltűnő Dane DeHaan is, aki a banda turnécsapatának egyik tagját fogja alakítani. DeHaan karaktere az együttes koncertje alatt fog egy sürgősen végrehajtandó feladatot kapni, miközben az egész világ a fejére áll körülötte.

Antal nem csak a film rendezőjeként, hanem íróként is szerepelni fog a stáblistán, a film operatőre pedig nem más, mint Pados Gyula.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!