Szekeres Viktor

Durva és ártalmatlan előzetes az új Adam Sandler-filmnek

Adam Sandler új filmjét rögtön két előzetessel kezdték el reklámozni: egy "piros", azaz idősebb közönségnek szólóval, valamint egy "zölddel", melyet minden korosztály megnézhet.

Filmjei minőségét tekintve elég gyenge évet zárt Adam Sandler, hiszen a Kellékfeleség egy gyenge feldolgozás lett (melynek sokkal jobb verzióját itthon színházban is megnézhetjük akármikor A kaktusz virágaként), a Jack és Jill pedig a tavalyi év egyik legpocsékabb filmje. A komikus idén és két filmmel fog jelentkezni, de mivel a Hotel Transylvania csak animációs lesz, így a rajongók minden bizonnyal a That's My Boy-t fogják tőle igazán várni.


Már persze, ha az előzetesek igazolják azt, hogy érdemes várni az Amerikában június 15-én bemutatásra kerülő filmet, mely bemutatójának ugyan még nincs meg a hazai dátuma, de abból kiindulva, hogy Európa nagy részében csak nyár végén, illetve ősz elején lehet csak megnézni, nem érdemes világpremierrel számolni. Sandler mellett Andy Samberg lesz a That's My Boy másik főszereplője, mellékszerepekben pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint James Caan, Susan Sarandon, Leighton Meester, Milo Ventimiglia és Nick Swardson.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!