Szekeres Viktor

Így néz ki Adam Sandler vámpírkaraktere új filmjében

Adam Sandler egyik új filmje az animációs Hotel Transylvania lesz. A jövőre, szeptember 21-én bemutatásra kerülő alkotásban a színész Drakula gróf hangja lesz, aki egy szörnyetegekkel teli szállót vezet.

A Sony Pictures Animation nyilvánossá tett három vázlatgrafikát legújabb animációs filmjéhez, a Hotel Transylvaniához, melyet a Samurai Jack és az első Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat készítője, Genndy Tartakovsky fog rendezni. A filmben Adam Sandler lesz a főhős vámpír karakterének a hangja, mellette Kevin James fogja szinkronizálni Franket, alias Frannkensteint, míg David Spade Quasimodónak kölcsönözheti a hangját - a Notre Dame egykori toronyőre szenvedélyes szakácsként fogja szolgálni Drakulát.

Klikk ide! Klikk ide!

Persze akadnak majd vérfarkasok is a filmben (Steve Buscemi és Molly Shannon), sőt múmia is (Cee Lo Green) és tegnap az is kiderült, hogy Miley Cyrus lesz a hangja Drakula lányának - az alsó kép róla készült, már sokkal előrehaladottabb állapotot ábrázol, mint a fenti vázlatrajzok. S persze a gyanútlan utazóról sem szabad megfeledkezni, Adam Samberg fogja szinkronizálni Jonathant, aki balszerencséjére úgy dönt, hogy a szörnyetegekkel teletömött Hotel Transylvaniában pihen meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csuszi #1
    :D