Szekeres Viktor

Idióta plakát Adam Sandler új komédiájának

Adam Sandler nyáron jó szokása szerint ismét egy komédiával jelentkezik, azonban most nem egy egyszemélyes őrületben fog szerepelni, hanem partnere is lesz, Andy Samberg személyében.

Amerikában június 15-én mutatják be a That's My Boy című Adam Sandler-komédiát, melyben a komikus partnere Andy Samberg lesz, de a mellékszereplők névsora is egészen jól cseng: Leighton Meester, James Caan, Eva Amurri, Susan Sarandon, Milo Ventimiglia, Will Forte, Colin Quinn, Todd Bridges, Vanilla Ice és Ian Ziering. Az R-es korhatár-besorolású film hazai premierjéről még nincs információ, de jó eséllyel világpremier lesz, bár itthon június 14-re már a Madagaszkár harmadik része is be van tervezve.

A plakát meglehetősen beszédes, de akit érdekel a történet, annak leírjuk, hogy a főhős Donny, aki tinédzserként apa lett, de útjaik elváltak a fiával annak 18. születésnapja után. A rettenetesen rossz apa Donny ezután jó pár év elteltével, hívatlan vendégként találkozik fiával, Toddal, aki éppen esküvőjére készül. A filmet Sean Anders és John Morris rendezte, akik korábban olyan filmek forgatókönyveit jegyezték, mint a Szextúra, a Túl jó nő a csajom, a Mr. Popper pingvinjei és a Hot Tub Time Machine. (Anders egyébként rendezője is volt a jól sikerült Szextúrának.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)